Papieractie

Wafeltjes bakken en verkopen, kunstwerken maken en veilen, chrysanten en kerstbomen verkopen en leveren,… het zijn maar enkele van de acties die geregeld terugkomen om de Peru-rekening wat extra te spijzen.

We begrijpen echter dat we niet het enige goede doel zijn dat om uw steun vraagt. Daarom is er ook steeds de mogelijkheid om ons te steunen zonder dat het u een cent kost. In tegendeel, vaak realiseren we voor u een besparing en/of nemen we u wat werk uit handen.

Om een continue basisinkomst te garanderen en zo steeds klaar te staan indien er zich een dringend project aanbiedt, zamelen we al jaren oud papier in dat we ter recyclage verkopen. Ondanks de sterk gedaalde opbrengst per kilo, blijven we dit zeker nog even volhouden.

Reisbureaus, scholen en bedrijven kunnen een beroep doen op ons om hun archieven of verouderd drukwerk op te halen. Ook in verschillende appartementsgebouwen wordt het papier voor ons opzij gehouden. Enkele sympathisanten verzamelen in hun garage papier van buren en familie. Zij brengen dit op vrijdagavond naar onze hangar in Edegem of wij halen het bij hen thuis op. Het is heel fijn te merken dat zoveel mensen hierbij willen helpen en op die manier hun steentje bijdragen.

Heeft u een archief, een reeks verouderde encyclopedie├źn, een zolder of kelder vol oude tijdschriften of boeken die niemand nog leest? Verandert uw bedrijf van logo en wilt u het oude drukwerk zo snel mogelijk zien verdwijnen? Of heeft u een plaatsje over in uw garage om enkele dozen oud papier te verzamelen? Geef dan zeker een seintje. We nemen zo snel mogelijk contact op om concreet af te spreken.