Alumniconcert 2022

Datum    19 november 2022 20:00

Plaats      OLVE, R. Keldermansstraat 33, 2650 Edegem

In 1992 begon Rudy Schotte als muziekleraar op het OLVE-college in Edegem. Hij startte een nieuw schoolorkest met de jongste leerlingen…

Oorspronkelijk heette Perusica het OLVE-orkest, toen het nog verbonden was aan het OLVE-college in Edegem. In 2008 werd het orkest onafhankelijk van de school en kreeg het de naam ‘Sociaal geëngageerd jongerenorkest Perusica’, kortweg ‘Perusica’: een samentrekking van ‘Peru’ en ‘musica’. Op die manier worden het sociale en het muzikale project van de vereniging gecombineerd.

In 2022 blaast het orkest 30 kaarsjes uit en dat vieren we op 19 november met een groot reünieconcert met oud-leden uit verschillende muzikale generaties.
Het wordt een reis doorheen de muzikale geschiedenis van Perusica en het vroegere OLVE-orkest. Op het programma staan klassiekers en all time favourites als Valicha, The Lord of the Dance, Orange Blossom en natuurlijk My Way.
Zowel voor de muzikanten, als voor het publiek zal het een rollercoaster door de jaren heen worden.

Het concert gaat door in de aula van het OLVE-college te Edegem (R. Keldermansstraat 33) en start om 20u. De deuren openen om 19u30.
Tickets kosten 8 euro voor oud-leden en jongeren onder de 18 jaar. Alle anderen betalen 10 euro in voorverkoop.
De voorverkoop werd intussen afgesloten. U kan vanavond nog tickets verkrijgen aan de kassa.

Het wordt een niet te missen ervaring om nooit te vergeten!