Chrystantenverkoop

Datum    20 oktober 2019 10:00

Plaats      Edegem, Repetitielokaal Perusica (Jacob de Roorestraat 8)

Naar jaarlijkse traditie organiseert sociaal ge├źngageerd jongerenorkest Perusica vzw ook nu een chrysantenverkoop ten voordele van haar eigen werking en de ondersteuning van de projecten in Peru.

Door in te zetten op onderwijs en degelijke voeding, geven we de jongste generatie alle kansen om uit hun sloppenwijken te groeien.

We hebben ook dit jaar prachtige tros-chrysanten in de aanbieding (50 cm diameter), die we nog steeds verkopen aan 5 euro per pot. Ze worden rechtstreeks bij een lokale kweker aangekocht.

Bestellen kan eenvoudigweg door VOOR 15 OKTOBER onderstaand formulier in te vullen. De bestelde chrysanten kan u afhalen op zondag 20 oktober in ons lokaal te Edegem (Jacob de Roorestraat 8), tussen 10u en 16u. Grote bestellingen kunnen thuisgeleverd worden op afspraak.

Gewenste kleur

chrysanten

U kan het totaalbedrag overschrijven op onze KBC-rekening BE64 4143 3411 8152 of bij levering of afhaling betalen. Indien u minder dan twee werkdagen voor levering of afhaling overschrijft vragen we u om het betalingsbewijs mee te brengen. Bedankt!