Verkoop wc-papier

Datum    14 maart 2021 10:00

Plaats      Edegem, Repetitielokaal Perusica (Jacob de Roorestraat 8)

Ten voordele van haar eigen werking en de ondersteuning van de projecten in Peru, en onder het motto “Heeft u ook schijt aan deze coronatijd?”, verkoopt sociaal ge├źngageerd jongerenorkest Perusica vzw wc-papier.

We hebben pakken met 3-lagig wc-papier van uitstekende kwaliteit in de aanbieding. In elk pak zitten er 10 rollen wc-papier.
We verkopen dit wc-papier aan 4 euro per pak.
ACTIE: 5+1 GRATIS. U betaalt dus slechts 20 euro voor 6 pakken! Gelieve in het onderstaande bestelformulier zelf aan te geven hoeveel gratis pakken deel uitmaken van uw bestelling.
Bij aankoop van meer dan 20 pakken wc-papier kunnen wij u een nog scherpere prijs bieden. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen via info@perusica.be

Bestellen kan eenvoudig via het onderstaande bestelformulier. U heeft hiervoor tijd tot 10 maart 2021. Update: Het bestelformulier werd intussen afgesloten.

De bestelde pakken wc-papier kan u afhalen op zondag 14 maart 2021 aan ons lokaal in Edegem (Jacob de Roorestraat 8). Grote bestellingen (vanaf 6 pakken op hetzelfde adres) kunnen thuis geleverd worden op afspraak.

Opgelet: omwille van corona nemen wij de nodige maatregelen:

  • We vragen u om een tijdslot te kiezen waarin u uw pakken wc-papier komt ophalen.
  • We ontvangen u graag aan de achterkant van ons lokaal, dat wil zeggen, aan de kant van het Fort. Als u de hoofdingang van het Fort V binnengaat, ziet u ons lokaal aan uw linkerkant.
  • Gelieve u bij het ophalen aan de geldende algemene maatregelen te houden.