Perusica zoekt oud-leden voor concert

Datum    16 mei 2022 00:00

Plaats      ntb

In 1992 begon Rudy Schotte als muziekleraar op het OLVE-college in Edegem. Hij startte een nieuw schoolorkest met de jongste leerlingen…

Af en toe is het eens tijd om stil te staan en terug te kijken naar al wat er geweest is.
Daarom wil Perusica op 19 november 2022 een concert uitvoeren voor en door alle muzikanten die in 30 jaar tijd deel hebben uitgemaakt van het orkest.
We willen op anderhalf uur een samenvatting geven van de hele muzikale geschiedenis van Perusica en het vroegere OLVE-orkest.

Hiervoor zijn we op zoek naar oud-leden die graag eens herinneringen willen komen ophalen en samen met ons musiceren.
Op het programma zullen klassiekers en old-time favourites staan zoals The Prince of Egypt, The Lord of the Dance, Peruviaanse muziek en natuurlijk My Way.
Zowel voor de muzikanten, als voor het publiek zal het een rollercoaster door de jaren heen worden.

Heb je ooit met het OLVE-orkest en/of Perusica meegespeeld, en voel je het kriebelen om nog een keer samen te repeteren en op het podium te staan? Meld je dan snel hieronder aan om op de hoogte gehouden te worden van dit project. Zo kunnen wij alles praktisch beginnen regelen en jou dus ook snel op de hoogte brengen van de repetitie-momenten (vanaf half september).
Ken je nog andere oud-leden van wie je weet dat hij/zij ook graag wil meespelen, aarzel dan niet om hem/haar te overtuigen en naar onze website door te verwijzen.

We hopen veel oud-leden terug te zien en zijn er zeker van dat dit een ervaring wordt om nooit te vergeten!

Schrijf je hier in om deel te nemen aan de repetities en het alumniconcert of om op de hoogte gehouden te worden: